EAST WELLINGTON ♔All cities are mad: but the madness is gallant. All cities are beautiful: but the beauty is grim.♔ |
|
| Tiltelis | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
HEATHER HAYES Don't say anything. Just love me
Pranešimų skaičius : 149 Miestas : East Wellington
| Temos pavadinimas: Tiltelis Pen. 10 07, 2011 7:31 pm | |
| | |
| | | ANYA LARSON I can only please one person per day. Today isn't your day...and tomorrow don't look good either
Pranešimų skaičius : 242 Age : 29 Miestas : east wellington
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:10 pm | |
| labai ramiai anya atšoliuoja jau savo pamėgton vieton ir prisėdusi šalia ežero iš kišenės išsitraukia paketėlį su ekstazi tabletėm. aplinkui nebuvo nė gyvos dvasios, o saulutė kaitino taip stipriai, kad bemaž buvo galima degintis, tik visas tas gulėjimo procesas jai ne prie širdies. anya išsitiesė priešais saulutę ir sukišo burnytėn porą tų tabletėlių greit paniro fantazijų pasaulin. net pamiršo apie tai, kad susitarė čia su gabrielium susitikt, lyg kokią savaitės ataskaitą duot. | |
| | | GABRIEL If you think nobody cares if you're alive, try missing a couple of car payments.
Pranešimų skaičius : 135 Age : 32 Miestas : E.W.
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:15 pm | |
| Gabriel gan greitai pasirodo ant tiltelio. Apsižvalgęs išvysta ant tiltelio išsitiesusią Anyos figūrą. Lėtai prieina prie jos stebėdamas merginą. Nepraslydo pro jo akis mažas, permatomas maišelis tik akimirką švystelėjęs merginos rankose. gabrielis tik susiraukia ir priėjęs aiškiai savo šešėliu užgožia merginai saulę. Kiek palenkęs galvą į šoną nužvelgia ją ir prisimerkia. - Sveika.- pasako toliau stovėdamas savo vietoje su į kišenes sukištomis rankomis. Aiškiai suprato ką mergina čia veikė. | |
| | | ANYA LARSON I can only please one person per day. Today isn't your day...and tomorrow don't look good either
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:17 pm | |
| Vos greit kažkas šmėstelėjo priešais ją, atsitiesė ir susirangiusi ant žolės pakėlė galvą į gabrielių. nesijautė kalta, bet bent apsimesti reikėjo. - Labas. - tyliai numykė ir sugraibiusi rankomis maišelį, esą 'nepastebimai' sugrūdo kišenėn. - Visai pamiršau, kad turėjom susitikti. - sukikeno lyg bandydama nukreipti temą, nuo to, kas dabar jos laukė. | |
| | | GABRIEL If you think nobody cares if you're alive, try missing a couple of car payments.
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:23 pm | |
| Stebi visą 'nepastebima' procesą. Tikrai neleis jai pasilikto šlamšto. Prisėda šalia Anya ant žolės ir nužvelgia ją. Galiausiai atsidūsta. - Tu manai, kad aš kvailas? - paklausia kilstelėdamas antakius. Kiek įdėmiai akimis tyrinėja merginos veidą bandydamas suprati kur ji nukišo savo smegenis. Jis juk neprašo laikytis visų dešimties dievo įsakymų ar gyventi kaip vienuolei, tiesiog reikalauja bent šiokio tokio protavimo. Argi tai daug? Kartais tikrai norisi merginą užrakinti kambaryje, kaip nepaklusnią paauglę kokia ji ir buvo. - Atiduok. - ištiesia ranką į ją. jeigu neatiduos, tai atims. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:28 pm | |
| Iš tiesų, tai jau ketino jam atiduoti visą tą šlamštą, kuris turbūt išsibarstė po kišenę, nes tuomet būtų dar viena kita tabletė užsilikus, bet dabar, kai prisiminė kaip visgi dievina tas akimirkas kai jis bando iš jos ką išpešt, tiesiog kvailai apsidairė ir nusišypsojusi, pažvelgė į jį, - Tu kvailas? aš šito nesakiau, nebent tu skaitai mano mintis, nes gal būt kartą taip ir pagalvojau. - sukikeno gal kiek per daug prabilus. - atiduoti ką? - kvailai nusišypsojusi, apsimetė kad nieko nežino, nusisuko kad melo pėdsakų būtų bent per pus mažiau. Įdėjo jam į delną savo ranką ir kažkaip vėjavaikiškai nusišypsojo, - nuo kada tu toks džentelmeniškas? - susirūpinusiu žvilgsniu nužvelgė jį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:45 pm | |
| Tikriausiai buvo naivu tikėtis,kad Anya kaip paklusni mergaitė atiduos jam visą tą brudą. Atsidusęs nuleidžia ranką vis dar nenuleisdamas įdėmaus žvilgsnio nuo merginos. Išgirdęs nuostabų ' atvirumą' iš mokinės lūpų, pavarto akis. Iš jos elgesio buvo galima konstatuot faktą, kad ji jo nevertina. - Gal ir skaitau... - pasako nužvelgdamas Anya nuo galvos iki kojų. - neapsimesk kvaila, nes vis vien tai atimsiu..- merginos apsimetinėjimas priminė mažos mergaitė spyriojimasi. Vis tiek laimės jis. Pajautęs merginos ranką akimirką pažiūri į ją jo delne. - Visada toks buvau. - pakelia akis į A. - Atiduok gražiuoju,tai paskutinis prašymas.- pasako ramiu veidu visiškai užtikrintas,kad ilgai ant žolės nesivartalios
| |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 1:49 pm | |
| Išties, šiuo atveju jos nervai dar ganėtinai ilgai laikė, žinant tai, kad visi panašūs jų konfliktai, jau po pirmojo Gabrielio žodžio baigiasi begaliniu Anyos rėkimu, kaip jis neturįs teisės jai aiškinti, mat yra tik "suknistas angeliūkštis, nenumanantis koks sunkus jos gyvenimas ir kad ji sugeba pati savimi pasirūpinti be jo pagalbos'. - Aš neapsimetu. Apie ką išvis tu kalbi? - vis dar spyriojosi, norėdama pažiūrėti ką jis darys. - Aš nesuprantu kas tau yra? tu ateini čia, na gal ir planuotai, bet vistiek. Tu neturi teisės prašyti manęs kažko, ką pats laisvai gali įsigyti. - gūžčiojo pečiais galiausiai nuo jo nusisukdama. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 2:08 pm | |
| Beveik nustemba negavęs dar vienos merginos isterijos porcijos. Tai tikrai buvo erzinantis merginos būdo bruožas. Ne kartą buvo girdėjęs jos gyvenimo pamokymus ir paskaitas apie tai koks jis nemokša, mat yra angelas. - Puikiai supranti..- pasako suimdamas jos ranką kiek stipriau ir bandydamas pasiekti kišenę į kurią ji susigrūdo maišelį su tabletėmis. - Man to nereikia, kaip ir tau- pasako vos neužguldamas merginos visu kūnu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 2:14 pm | |
| Žiūrėdama kaip jis čia maždaug grubiai su ja elgiasi, greit sušnypštė, - Kas tau darbo? - susiraukė ir kažkaip akutėse ėmė kauptis ašaros. - tu visai nesupranti manęs, Gabrieli. - vienas rečiausių atvejų, bkai galima girdėti ją, tariant jo vardą. - man jie padeda, bet tu per daug, per daug... angelas, kad visa tai suprastum. - tyliai numykė ir nuleidusi akeles, ištraukė tas tabletes, kurios dabar pabiro ant skaisčiai žalios žolės. - ne visiems lemta gyventi tokį gyvenimą, kokį gali turėti tu. - nuliūdusiu balseliu nutildė savo aimanas, iš vidaus sklindančias. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 2:25 pm | |
| Per daug angelas? Kas čia per pasakymas? Kiekvienas žmogus buvo savotiškai geras ir angeliškas, jis netašė tapti tokiu. Tai gyvenimas jį tokiu pavertė. - Aš stengiuosi tave suprasti, bet tu man neleidi. - pasako ne taip atkakliai jau ir siekdamas narkotikų . Galiausiai mergina pati jas išima. Gabrielis nepatikliai nužvelgia baltas piliules,kaip mažus karoliukus išsibarsčiusius po žolę. Stengėsi nutildyti kaltės jausmą savyje, kai pamato ašaras jos akys. Surenka tabletes ir įsidėjo jas į kišenes. - Kokį gyvenimą? - paklausia pasilenkdamas arčiu jos ir įkiša ranką į jos kišenę tikrindamas ar ten neliko tų baltų nuodų. - nemanau,kad svaigindamasi kažką pakeisi...
| |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 2:31 pm | |
| - blah blah blah. - atšiauriai numykė, nenorėjo dabar gilintis į savo ar jo asmeninio gyvenimo detales. - lyg tau būtų įdomus mano gyvenimas ir tai, kas gali jį pakeisti. - nusisukusi žiūrėjo kažkur į ežero tolį, iki kol jis ranką jos kišenėn sukišo. - yra kokia nors insitucija, į kurią galėčiau kreiptis dėl tavo priekabiavimo? - sukikeno žvalgydamasi. girdėjo kaip aplinkui juos zujo būriai paukščiukų, bet kažin kodėl jokios romantikos vaizdinių čia nė neįsivaizdavo. - beto, negi tu toks naivus ir manai, kad grįžusi namo ar nerasiu dar to stebuklo? - pamojo į tas tabletėles jo kišenėj. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 2:45 pm | |
| Ištraukia iš kišenės dar kelias mažas tabletėles ir sudeda jas į tą maišelį kurį jau turėjo. Vėl atsisėda normaliai ir nužvelgia Anya. - Man viskas įdomu, visada. Toks mano darbas, tave išklausyti ir tau padėti. - pasako ramiu balsu. Juk tam jis yra čia,kad padėtų jai, išklausytų ir parodytų teisingą kelią. - Bijau,kad ne..- ir pats šypteli ir prisiminęs,kad kai ką atnešė jai pasikuičia kišenėse. Galiausiai ištraukia mažą pakabutį, kurį padeda ant žolės šalia merginos. - Spoiler:
- Jei reikės ateisiu į tavo namus ir juos surasiu. - pasako pakeldamas akis į merginą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 3:07 pm | |
| Nužvelgė pakabutį, tada pažiūrėjo jam į akis. - Gražus. - bandė nusišypsoti, bet kažkaip lyg ir nepavyko jai šiuo momentu. - Tai reiškia, kad nėra jokios institucijos, ginančios mano, kaip aukos teises? - krūptelėjo šiek tiek ir paėmusi į rankas pakabutį, ištiesė priešais jį, - gal galėtum? - patraukdama plaukus nuo nugaros, greit apsisuko leisdama jam užsegti tą pakabuką. - jis turi kokią reikšmę, ar ne? - paklausė vis dar bandydama suprasti kokiu tikslu jai tas pakabukas. Žiūrėjo į ežero tolius, kurie dabar tokie tylūs, ramūs atrodė, lyg išsilaisvinimas nuo visų bėdų, kurios ją slėgė. - Nesugebėsi. - tyliai sušnabždėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Sk. 03 25, 2012 5:26 pm | |
| Šypteli merginai,kai ji pagiria jo 'dovaną'. Su menka šypsenėle veide klausosi merginos nusiskundimų dėl jo darbo. - Aukos? Aš nematau čia jokios aukos ar aukojimosi. beet, jei tau nepatinku, tai bet kada gali atsisakyti viso to. Tiesiog taip.- pasako skėstelėdamas rankom, nes tai buvo tiesa. Tik demonai savo aukas laikydavo per prievartą, o angelai visada suteikdavo išrinktiesiems laisvę. Merginai užtenka pasakyti,kad nebenori Gabrielio, kaip palydovo per jos gyvenimą ir jis nebeturės jokios teisės su ja pasilikti ar jai vadovauti. Paėmęs pakabutį kiek pavarto metalinį tvarinį rankose. Jis buvo iš dangaus metalo tad lengvas ir stiprus. Gabrielis turėjo tokį patį, tik ant paprastos, juodos virvelės. -taip, jis turi. Tačiau jei tu nenori būti su manim, nėra jokio reikalo jį tau užkabinti..- akimirka pagalvoja apie savo žodžius. buvo per daug atviras, juk Anya gali, kad ir dabar palikti jį čia. Tiesiog atsistoti ir nueiti. Galbūt jei būtų jai užkabinę pakabutį ir sukūręs tą ryšį galėtų ir toliau ją prižiūrėti ir ginti, bet tai buvo nelegalu,tad Gabrielis tik laiko papuošalą rankose. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 1:33 pm | |
| Pažvelgė į jį viltingu žvilgsniu, - rodos tiek ilgai saugai mane, bet vis dar neperpratai? - suglumusi šiek tiek išrietė antakį. - aš pajuokavau, - numykė ir arčiau jo prisitraukė, suimdama jo marškinėlius kažkur šalia pilvo ir sugniauždama delne, - pa-juo-ka-vau. - tyliau paaiškino. Keista, kad jis arba tikrai jaučiasi dėl to nesmagiai, arba laukia kol ji pripažins, kad nori jog jis liktų jos angelu sargu. Ir ji to norėjo. Aišku, kad norėjo. - gabrieli, - paleisdama marškinėlius, pakėlė klapsinčias akeles į jį, - aš noriu kad būtum mano sargu, tik.. - kiek nužemindama balsą atsitraukė. - aš bijau kad nepajėgsiu į tave žiūrėt kaip į draugą. - jau seniai kamavusi ją problema, pagaliau buvo iškelta aikštėn. Vis prapūsdamas jaukus vėjelis kedeno jos sagtukais nesuvaržytas garbanas ir turbūt skatino pagaliau iškloti jam visą tiesą. Tai, kas nuo pat pradžių jai matėsi jame, vis didėjo ir kaupėsi. Ji matė jame gėrį, kuris ją papildo, žavi, kuris verčia ją jaustis kažkam reikalinga. Būtų klaida, milžiniška, net gigantiška klaida leisti jam išeiti. Vieninteliam žmogui, kuriam ji rūpi. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 1:51 pm | |
| Išgirdęs Anyos balsą pažvelgia į ją, o tiksliau į jos dideles išraiškingas akis gaubiamas tamsiai dažytų blakstienų. Lyginant su kitais globotiniais jis su mergina dar visai neseniai, tačiau jam vis dar sunku suprasti jos humoro jausmą. Galbūt per daug rimtai į tai žiūrėjo, bet tai nebuvo vaikų žaidimas, viskas buvo realybė. Pajautęs,kaip jo marškinėliai būna sugniaužiami merginos rankos, akimirką žvilgteli į jos ranką, bet greitai vėl grįžta prie akių. - Man vis dar sunku suprasti tavo pajuokavimus..- pasako jau nutolusiai merginai. Atsegęs papuošalo užsegimą jau ruošėsi jį užkabinti merginai, bet suklūsta išgirdęs savo vardą. galbūt tikėjosi,kad Anya staiga taps be galo atvira ir išklos visas problemas slegiančias jos širdį.Išgirdęs,kad galbūt tai JIS yra jos problema, pats kvailai suklapsi akimis. - Į mane?..- jis nesuprato arba nenorėjo suprasti, pripažinti to ką išgirdo. Žinoma jis suprato ką Anya turėjo omenyje, bet tai atrodė kažkaip keistai ir visgi..negalėtų pasakyti,kad ir pats buvo visiškai abejingas merginai. Vaikinas papurto galvą. - Tai neįmanoma..- išspaudžia šypsnį ir užkabina merginai ant kaklo pakabutį, kuris vos susegtas suspindi švelnia šviesa, kaip ir pakabutis po Gabrieliaus marškinėliais. - Tai mus sujungs, padės man lengviau tave rasti. Aš faktiškai jausiu tai ką jauti tu. Baimę, skausmą, paniką....visus kritinius jausmus.- pasako,kad mergina aiškiau suprastų kam skirtas metalinis papuošalas ant jos kaklo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 3:40 pm | |
| Tai keista, nes manė kad yra vienas labiausiai nuspėjamų žmonių, o spontaniškumas jos manymu, viena geresnių savybių, kurios, beja ji ir siekė. Patraukdama sijoną žemėn, ji pakėlė akis į jį ir greit akimis perbėgo per pakabuką, kuris dabar taip nuostabiai suspindėjo sukeldamas jai šypseną ir ji iškart pajuto keistą virpuliuką ties krūtine, lyg dabar jiedu būtų vienas kūnas ir kraujas. - kadanors, gal būt mane perprasi. - pasididžiuodama caktelėjo liežuvėliu ir vėl grįžo į ankstesnę padėtį, kuomet sėdėjo visai šalia jo ir tai, šįkart jos taip nežlugdė, kaip praeitais kartais. - Neįmanoma kas? aš tik įvardinu savo baimę, kurios deja, nenoriu pripažinti, tiksliau... nenorėjau pripažinti, bet dabar turbūt tai tiesiog turėjo nutikti. - gūžtelėjo pečiais, dar sijono kišenėje užčiuopdama cigaretę, bet tuoj pat ištraukė ranką ir pakėlė akis į jį, nenorėdama sukelti įtarimo. - tai gerai? o tu nejusi teigiamų jausmų, tiesa? - paklausė, nes jei buvo itin įdomu tai, ar jis galės justi jos laimės akimirkas ir jeigu jis jus skausmą tuo momentu, kaip ir ji, ar tai sudvigubins skausmą? - vis galvojo, bet atsakymo suvokt nesugebėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 4:08 pm | |
| Na taip akivaizdžiai nebuvo, nes Gabrieliui kartais vis dar sunku perprasti Anya. Jos asmenybė jam prilygo klampiai pelkei,kurioje neįmanoma rasti kelio, o vos pradėjus galvot,kad jau eini teisinga kryptimi, įklimsti purve. G visada į savo darbą žiūrėdavo rimtai, nes tai jis turėdavo surasti žmoguje tyrą sielos dalį ir parodyti, kad pasaulis nėra tik žiauri skylė kur reikia stengtis išgyventi. - Labai to tikiuosi. - palinksi dar kartą žvilgtelėdamas į pakabutį ant merginos krūtinės,lyg norėdamas įsitikinti ar ji veikia tinkamai. - Jei sukeliu tau kokių nors nepatogumų turėtum man pasakyti. - palinksi rimtai apie tai pagalvodamas. Nors toli gražu nebesilaikė visų tų sau pačiam sukurtų angeliškų taisyklių tačiau vis dar bandė išlikti savimi. Žemėje tiesiog buvo per daug pagundų. - Tik kritiškus, tai yra, labai stiprius, o tai reiškia, kad stipriausiai jausiu tavo baimę ir kitus neigiamus jausmus, nes jie stipriausiai pasireiškia. Dar neesu patyręs kito padaro meilės. Tau tai nedarys jokio poveikio. Jutimai skirti tik man.- pasako ir atsilošia rankomis pasiremdamas į minkštą žolę. Saulė švelniai šildė vaikino veidą ir jis mėgavosi kiekvienu jos vasarišku spinduliu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 4:48 pm | |
| Jis tikrai kėlė kažkokius kitokius jausmus Anijai, bet turbūt buvo sunku nusakyti kas tai. Tai nebuvo meilė, tikrai ne, nes Anija niekuomet nežinojo kas ji tokia, su kuo ji valgoma, ji tiesiog tuo netikėjo. Gal būt įtaką darė ir tai, jog ji niekuomet jos nepatyrė, tad dabar tie jausmai, kuriuos jaučia jam liks tik kažkokia paika paslaptis, kurią it mazgą sunku išpainioti, suprasti. Lyg rubikas kubikas, ar kaip vadinamas tas daiktas, kuris vaikystėje keldavo rimtų keblumų. - ir kas tuomet? tu jug nieko nepakeisi. nebent, išeisi...- nenorom akyse sužybsėjo liūdesio užuomazgos, bet ji nenorėjo kad jis tokią ją matytų, tad nusukusi veidelį mąstė apie vakaro grožį. Visada mąstė apie tai. taip tiesiog buvo lengviau, nei leisti pasinerti sau į mintis, kurios anksčiau ar vėliau nepriveda prie gero. - palaauk, tai reiškia jog ne aš, bet tu, jusi mano skausmą? - susirūpinusi greit atsisuko į jį ir prisispaudė kiek arčiau. Juos skyrė vos keli pragariški centimetrai. - aš nenoriu, nenoriu kad taip būtų. - greitai papurtė galvą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Pir. 03 26, 2012 5:15 pm | |
| Gabrielis tiesiog kratėsi visokių jausmų, o ypatingai su išrinktaisiais. Vis dar laikėsi savų taisyklių. - Aš visada galiu tave išklausyti ir padėt, žinoma jei to pati nori. - pasako vis dar nežiūrėdamas į Anya. Galiausiai nuleidžia žvilgsnį į ją ir dar spėja išvysti tą liūdesį vėl pasirodžiusį jos akyse. - Niekada tavęs nepalikčiau, bent jau ne dabar.- pasako reikšmingai žvilgtelėdamas į merginą šalia. Jis nežinojo,kaip galėtų jai padėti, bet žinojo,kad bent patarti jis galėjo, padėti suprasti tą jos sudėtingą gyvenimą. Jis norėjo padėti jai žengti per visą tai ko ji bijojo ir parodyti koks pasaulis gražus ir malonus gali iš ties būti. Kai mergina taip susirūpina jo skausmu net nustemba. - Neeee visai taip...- pasako kiek sumišęs nuo tokio merginos artumo ir dėmesio. - Na tu vis vien jausi tuos jausmus, tačiau tokiu atveju juos jausiu ir aš. Tai nebus labai skausminga, lyg smūgis. Bet kuo ilgiau tu jausi skausmą, tuo ilgiau ir aš jį patirsiu, o kuo arčiau būsiu, tuo jausmas bus aiškesnis. Taigi tu iš dalies dalinsiesi su mani savo jausmais.- paaiškina visą veikimo principą bandydamas bent iš dalies palikti padorų atstumą tarp jų. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Antr. 03 27, 2012 1:16 pm | |
| Tas jo nuoširdumas šią akimirką ją kamavo tiek pat, kiek kenkė cigarečių dūmai pasklindantys po jos plaučius ir nuodyjantys visą organizmą, paverčiantys plaučius tik bereikalinga juodos dervos mase. - Gera girdėti, kad kažkas vis dar nori manęs klausyti, nes pastaruoju metu tu esi vienintelis žmogus, dar laikantis mane ant šios žemės. - ištardama paskutiniuosius žodžius, nejučia prisiminė visus tuos kartus kai bandė (nesėkmingai) nutraukti savo egzistenciją ant šios žemės, bet deja visi būdai buvo bevaisiai. - kodėl tu to nori? ar mus kažkas sieja? ar tai tik velniai žino kokia angeliška priesaika? - paklausė tyliu, ūmiu balsu. Akimis vis bėgiojo aplinkos kontūrais, mąsliu žvilgsniu vis bedė į kokį jos objektą. - tai reiškia kad tu jusi, jeigu norėsiu nusižudyti? - konkretus klausimas turbūt it strėlė perskrodė gabrielio ausis, bet taip ir turėjo būti, jai reikėjo to atsakymo. Ėmė galvoti, jog nori pasilikti čia, kad galėtų dar nors keletą metų stebėti besikeičiančius žmones, išbandyti visus pirmuosius kartus, patirti tai, apie ką rašomos knygos. Ir taip, tai nebūtinai turi būti meilė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Antr. 03 27, 2012 2:27 pm | |
| Na šiaip ar taip tai jis neleis Anyai daugiau nuodytis. Stengsis užkirsti kelią merginos tokiam neapgalvotam savęs žalojimuisi. - Aš visada esu pasiruošęs tave išklausyti. Gali man sakyti viską, aš kaip tavo asmeninis dienoraštis. - šypteli. Jis žinojo apie merginos bandymus nusižudyti. Galbūt todėl jai ir buvo paskirtas toks stiprus angelas kaip Gabrielis. Jos skausmo išvargintą sielą būs sunku atsatyti, bet viskas yra pataisoma, jei laiku pradedama terapija. - Žinoma,kad mus sieja. Mus sieji tu. Tu dabar esi mano darbas, tu kaip..-- pabando surasti tinkamą žodį apibūdinti tam,kas yra tas ryšys. - Tu man dabar esi lyg artimiausiais žmogus. Man negalima tavęs prarasti. - pasako kadangi suprato kokios komplikuotos merginos mintys gali būti. Jei reikėjo iš naujo patirti meilę, bet angelas dar nerado žmogaus kurį galėtų jai pasiūlyti. - Aš jusiu tavo sielos skausmą. - pasako, mat kai žmogus nori nusižudyti siela patiria stiprų skausmą,kurį žinoma iškarto pajaustų ir angelas. Po to sektų ir fizinio skausmas,tad jis dar galėtų sustabdyti merginą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Antr. 03 27, 2012 3:03 pm | |
| Sielos skausmas? įdomu kas tai yra, - mąstė Anya vis vartydama savo mičnių dienoraštį, bet nė vienos žymės su 'sielos skausmu' nesugebėo rasti. Gal taip ir geriau. Tik jeigu jis visgi jos jos skausmą bandant nuleisti žemėn virpančias rankas, turbūt visa tai nėra gerai. - O tu gali man papasakoti savo istoriją? kad galėčiau pajusti tau pasitikėjimą. Nuo pat mūsų 'draugystės' pradžios, tu nė neprasitarei apie save. - užtvirtindama faktą mąsliai žvalgėsi ir šiek tiek nuo jo atsitraukė, kad būtų lengviau jiems abiems. - Kodėl negali manęs prarasti? kas tada nutinka angelui? manau nieko. jis tik gauna naują globotinį ir imasi naujo darbo. o gal jūs jaučiate skausmą, lygiai tokį, koks būna kai prarandi mylimą žmogų? - daug klausimų dabar vienas po kito kilo jos galvelėje ir ji norėjo atsakymų ir pirmokėlė dar pradinėse klasėse semdamasi žinių. | |
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis Antr. 03 27, 2012 3:21 pm | |
| Gabrielis kažkaip sugeba išsitiesti ant minkštos žolės ir atsidūsta ramiai apmąstydamas kiekvieną merginos ištartą garą. Kaip koks psichologas bandė užčiuopti kokią netinkamą gaidelę jos tariamuose skiemenyse, kuri nuvestų jį link problemos jos smegenyse. - Tau įdomi mano istorija? Pažanga. - pasako šyptelėdamas. nežino ar mergina tai matė,mat buvo atsigulęs ir dabar į veidą tvoskė šilta vasariška saulė. - Todėl,kad jei labai prisiriši prie globojamo žmogaus, niekada daugiau nebegalėsi globoti kito, nes jausi tą nepankamumo jausmą. lyg prarastu kažką ką labai myli. Kuo daugiau angelai praranda globotinių tuo blogesni jie, nes nesugeba išsaugoti žmonių gyvybių. Tokie angelai ilgainiui nebegali grįžti į žemę ir lieka danguje tik kaip stebėtojai. - pagalvojęs apie tai,kad turėtų visą gyvenimą kiurksot ant debesų nežymiai nusipurto. ten gal ir rojus, bet jau labai nuobodus. Gyvenant tobulybėje ji greitai pabosta. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiltelis | |
| |
| | | | Tiltelis | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|