EAST WELLINGTON ♔All cities are mad: but the madness is gallant. All cities are beautiful: but the beauty is grim.♔ |
|
| Ežeras miško viduryje | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Ežeras miško viduryje Pen. 10 07, 2011 7:16 pm | |
| |
| | | CAROLINE THE DARK IS HIDING IN MY EYES.
Pranešimų skaičius : 100 Age : 32
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 1:22 pm | |
| Ateina čia Caroline jau vakarėjant.Buvo kiek šaltoka būti tokiam ore su trumpais šortukais,bet kiek apsipratusi nejautė šalčio.Pamačiusi netoliese gulintį rąstą,mergina užsilipo ant jo ir,atsisėdus žvelgė į lygų ežero paviršių.Caroline apsikabino rankomis kelius ir,pasirėmus smakrą,stebėjo besileidžiančią saulę.Net pati nepajuto kaip išskleidė savo sparnus,kurie buvo balti kaip sniegas.Kiek apsidengus jais savo pečius Caroline paėmė vieną nukritusią plunksną ir,sukdama tarp pirštų,įsižiūrėjo į ją. | |
| | | CHRISTIAN THE DARK IS HIDING IN MY EYES.
Pranešimų skaičius : 27
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 1:35 pm | |
| Christian dažniausiai vos ne pajausdavo, kai netoliese būdavo angelas. Pajausdavo tokį gan sunkistą jausmą, lyg aplink būtų viskas prašvitę ir atgiję. Tai jį dažnokai nervindavo. Net ir viduryje miško ir sugebėjo pajausti tą jausmą. Susiraukęs apsidairė, bet žvilgsnis dažnai nesugaudavo tinkamų dalykų, todėl užsimerkęs ėmė mintimis tarsi ieškoti gyvų būtybių. Netrukus ir pajuto kiek tolėliau buvusią itin šviesių minčių kupiną būtybę. Chris nušoko nuo medžio šakos, ant kurios buvo įsitaisęs ant žemės ir po poros akimirkų jau stebėjo Caroline iš kiek tolėliau. Jo veide pasirodė nedidelė žaisminga, nors ir nieko gero nežadanti šypsenėlė. Pažįstama angelė reiškė, kad galės bent iš dalies pasilinksminti. - ir ką gi mes čia matome?.. - šyptelėdamas nužvelgė merginos sparnus, kuriuos taip ir norėjosi nupešioti... Pardavus tiek jos plunksnų kokiai raganai tikrai nemažai užsidirbtų, nors greičiau jam būtų tiesiog malonu jausti, kaip ji kenčia..
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 1:41 pm | |
| Caroline buvo per daug užsisvajojusi,kad pajaustų neigiamą energiją netoliese.Ji mąstė apie tai,kad turbūt taryba jei leis iš čia išvykti ir Caroline mažumėlę ilgėsis šių vietovių,kurios tokios gražios.Dabar tikrai norėtųsi šalia turėti fotoaparatą ir nufotografuoti šį vaizdą,kurį matė prieš akis. Išgirdus kažkokį garsą mergina krūptelėjo ir pasisuko į tą pusę,paleisdama iš rankų plunksnelę.Vėjas ją nunešė link vaikino,kurio veide atsispindėjo ta velniška šypsena.Christian.Po paskutinio jų susitikimo mergina sugebėjo jį mažumėlę sužeisti,bet pati vos išsisuko su pusiau nupešiotais sparnais.Suglaudusi juos Caroline suraukė antakius,o lūpose pradėjo žaisti ironiška šypsenėlė. - Maniau,kad tavęs daugiau nepamatysiu....šalia savęs,- nesijudino nuo medžio,bet kūnas įsitempė,bet kada pasiruošdamas apsiginti. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 1:58 pm | |
| Christian visada mėgaudavosi tuo, kai galėdavo sugadinti kitiems nuotaiką, o dar labiau - kai jautė kitų baimę. Tada jam visai patikdavo telepatiškai suvokti, ką jie maždaug mąstė. Tačiau angelų prisiminimai pernelyg erzindavo, jausti tą geranoriškumą jį kiek vargindavo, todėl į jų protus pernelyg dažnai stengdavosi nesiskverbti. Visgi vien žvelgiant į Caroline buvo plius minus galima suvokti, kas jos mintyse. Merginai paleidus plunksną ir šiai priskriejus prie Chris jis tik žvilgsniu stebėjo ją nuskriejant. Visgi pagrindinis jo tikslas buvo ne gaudyti plunksną, o pažaisti su angele. Jo žvilgsnis nieko gero nereiškė merginai ir šis lėtai žengė merginos link, kažkiek gal net tikėdamasis, kad ši trauksis nuo jo. Tokios gaudynės dažnai būdavo smagios, turint omeny, kad nuo jo pabėgti ko gero dažnai būdavo neįmanoma. - nagi.. matyt pernelyg didelė sėkmė tave lydėtų, jeigu nebepamatytum manęs. O kaip žinia, tau ir kitiems gėrio nešėjams likimas neatsidėkoja už gerus darbus sėkme, - vyptelėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 2:10 pm | |
| Šįkart vaikinui pavyko kažkiek sugadinti Caroline nuotaiką.Christian visada sugebėdavo merginą išvesti iš vėžių,bet šįkart ji pasistengs išlikti rami. Kažin ar demonas žino,kas skrajoja angelės mintyse.Ji buvo kiek susimąsčiusi dėl savo apsisprendimo išvykti iš čia,o Christian sumaišė jos mintis ir ji tik galėjo prisiminti kaip šis blogio nešėjas ją kažkada bandė ją priversti atsiduoti skersgatvyje.Visgi,Caroline yra angelė,bet kaip merginai jai vis tik patiko tas menkas incidentas. Pamačius,kad Christian artėja link jos,Caroline atsistojo ant medžio,pasiruošdama pakilti į orą ar atsitraukti,jei vaikinas bandytų ą pulti.Kiek piktu žvilgsniu stebėjo artėjantį demoną. - Kartais visgi atsidėkoja tokių kaip tu mirtimi,- sarkastiškai šyptelėjo,drąsiai žvelgdama į vaikiną. Kiek nusukus žvilgsnį,persibraukė per savo nuogą šlaunį,nubraukdama kelis šapelius,kurie buvo palikę pėdsaką jos odoje. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 2:20 pm | |
| Christian stebėdamas Caroline iš dalies bandė atsispirti pagundai sužinoti, kas maždaug dedasi jos mintyse. Tiesiog ši atrodė tokia susimąsčiusi, bet dabar tai demonui buvo kone iššūkis. Stebėjo merginos judesius, kaip ši atsistoja ir stebi demoną. - tokių, kaip aš? Atleisk, mieloji Caroline, bet aš ir taip miręs. Daugiau nei prieš tūkstantį metų, todėl mirti antrą kart būtų gan sunkoka, - vyptelėjo ir akimirkai visiškai dingo. Staiga atsidūrė prieš pat merginą, nei pusė metro jų neskyrė. Naglas demono žvilgsnis ko gero turėjo ją kiek sutrikdyti. - ką šį kartą nuveiksime? - vyptelėjo ir staigiai uždėjo ranką ant jos užpakaliuko, prisitraukė ją artyn. - jau jauti baimę?.. - palinkęs lūpom kone liesdamas jos ausį tyliai ir kiek pašaipokai paklausė.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 2:42 pm | |
| Mergina stebėjo demoną ir nepastebimai didino atstumą tarp jų,eidama medžiu toliau.Kodėl visi gražūs vaikinai tokie blogi?Tikriausia Caroline to niekad nesuvoks ir šyptelėjo,mintyse nugrūdusi tą klausimą į pačią tolimiausią galvos kertelę. - Na,žinai,nors tu ir demonas,tave vis tiek galima kaip nors numarinti.Visus demonus galima,- kreivai šyptelėjo ir kiek sutrikus apsidairė,bandydama išlikti budri. Christian,taip staiga atsidūrus šalia merginos,Caroline kiek išsigando,bet stengėsi to neparodyti.Merginos žvilgsnis lakstė po vaikino veidą,nes buvo kiek sutrikdyta tokio naglo jo žvilgsnio. Angelė pajautus jo plaštaką ant savo užpakaliuko,susiraukė ir rankomis įsirėmė į demono krūtinę,bandydama palikti bent menką tarpelį tarp jų. - Kažin ar kas nors norėtų su tavim kažką veikti.Tuo labiau aš,- vaidindama piktą Caroline dėbtelėjo į vaikiną ir staigiai įtraukė savo sparnus,nes bijojo,kad jie vėl gali būti nupešioti. - Ne,nejaučiu,bet tu tuoj pajusi skausmą tarp kojų,jei neatsitrauksi,- merginos lūpas papuošė pašaipi šypsenėlė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 3:11 pm | |
| - jo.. mane galima numarinti nebent tavo bukom, šventuoliškomis mintimis ir kalbom. - išsiviepė pašaipiai. Jam patiko stebinti kitus savo elgesiu. Juk visada elgdavosi taip, kaip šaudavo tą akimirką, o tai dažniausiai ir būdavo 'netinkamas elgesys'. Jautė, kaip ši nori sprukti tolyn, bet ko gero jau buvo per vėlu. Kažką pamatęs, ko nori, Chris ilgokai galėdavo neatsikabinti. - o ne.. kaip gaila.. - sarkastiškai ir visai be emocijų pareiškė gan monotonišku balsu. - oi ne, palauk.. juk man visiškai tas pats, ką tu nori veikti. Svarbu - ko aš noriu. - iššiepė baltutėlius dantis, dirstelėjo į jos kaklą neva grasindamas, jog kąs. O kas kas, o Christian tikrai galėtų, ir Caroline ko gero tai puikiai žinojo. Šyptelėjo kiek plačiau, kai ši paslėpė savo sparnus. Šį kartą ko gero pačiu laiku tai padarė, bet iš kitos pusės tai reiškė, kad jai tik sunkiau bus nuo jo pabėgti. - ir žinai ką?.. Tavo vietoje su tokiu kaip aš, pasistengčiau tapti švelnesniu.. - vyptelėjo jai pagrasinus, bet jis net nenorėjo rizikuoti gavimu į tarpkojį, todėl nuo to paskubėjo tam tikra prasme apsisaugoti. Jau buvo nežymiai palinkęs link jos, todėl rankos tik nuslydo jai kiek žemiau, nuo užpakaliuko ir suėmė už jos šlaunų. Kilstelėjo taip, kad ši apsižergtų jį. - na, tai ką šį kartą pasiūlysi man mainais už tai, kad palikčiau tave sveiką?..
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 3:30 pm | |
| - Nemanyk,kad angelai visada galvoja apie Dievą ir dešimt jo įsakymų.Jų mintys kartais būna itin įdomios,- pakilnojo antakius ir taip pat ironiškai šyptelėjo demonui. Christian elgesys galėtų išvesti iš vežių kiekvieną,bet Caroline tvirtai laikėsi savo ramaus ir kiek pikto charakterio.Mergina stebėjo vaikiną ir galvojo kaip sumažinti atstumą tarp jų,nes jos moteriški instinktai ne geležiniai,o šalia demono visada norisi elgtis blogai,nes jie kelia įtaką. - Savanaudis ir dar egoistas,- purkštelėjo Caroline,bet pastebėjus jo keistą žvilgsnį į jos kaklą sučiaupė lūpas ir mąstė,kad net neketina leisti kandžiojama,ypač tokio kaip Christian. Mergina kiek apsižvelgė,galvodama kaip būtų galima pasprukti nuo demono,nes su spranais jai būtų buvę daug lengviau,bet kadangi ji juos saugojo nuo nupešiojimo,tai dabar reikėjo ieškoti kitos išeities. - Ak,kokia aš nemandagi...kažin ar kada sugebėčiau tapti švelnesnė su demonu,- sarkastiškai pasakius pavartė akis ir vėl įsižiūrėjo į vaikiną. Pajautus rankas,slystant jos šlaunimis,Caroline oda instinktyviai pašiurpo,o nugara perbėgo mažas virpuliukas.Mergina suglaudė šlaunis,o rankomis įsikirto į Christian pečius,taip laikydama pusiausvyrą,nes nenorėjo apsižergti vaikino,o kitaip jai nėjo išsilaikyti.Teks šitam demonui pražergti merginą,jei jis jau taip nori. - Nežinau,gal tai,kad aš tavęs nesudraskysiu ar niekaip kitaip nesužalosiu tavo ego,- plačiai išsišiepė,vis dar rodydama savo principus. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 3:49 pm | |
| Christian kreivai šyptelėjo. - ai jo, jau buvau pamiršęs, kad kai kurie angelai mano esą ne tokie šleikščiai geri, kaip likusieji. optimistė. visi jūs vienodi. visi iki vieno. - kone piktai išrėžė. - oho, čia tai naujieną, mieloji Caroline pasakei. Aš? egoistas. no shit. - nusižvengė. - bet juk pati suvoki, kad tokiu būt paprasčiausiai žymiai geriau ir.. maloniau, nei tokia šleikščiai geraširde ir sąžinės balso valdoma persona, kaip kad tu. - išrėžė piktdžiūgiškai išsišiepdamas. - būtent. Tu baisiai nedora mergaitė, kaip kad angelei, Caroline, - pašaipiai išsišiepė. - supranti, lengviau atsileisdama ir pasiduodama tiesiog palengvintum savo pačios likimą.. - šyptelėjo. O suvokęs, kad ši taip lengvai visgi nelinkusi pasiduoti, nors manė, jog taip būtų tiesiog lengviau, šis nesiruošė taip greitai nuleisti rankų. Veide akimirką šmėkštelėjo keista šypsenėlė. Būtent ta, kuri reikšdavo, kad tuoj kažkas blogo įvyks. Na, ne jam blogo, o aukai. Tą akimirką Chris nesunkiai kilstelėjo merginą, laikydamas rankas maždaug ant angelės kojų ar užpakaliuko ir staigiai trenkė į storą medį jos nugarą, tuo pat metu ją priremdamas. Tą akimirką, kai mergina pajuto skausmą jis žinojo, kad ji nebesugebės pasipriešinti. Būtent tada jis viena ranka nesunkiai kilstelėjo vieną jos koją, o savo koja atsirėmė į medį, jog ši būtų taip kone pusiau apžergus jį, bet būtų tiesiog neįmanoma pasikėsinti į jo tarpukojį. O tokia poza, tiesa, jam ir patiko. Laisvoji jo ranka, kuria jis nelaikė angelės kojos pakilo link jos veidelio ir nubraukė sruogą nuo jos veido. - ššš.. viskas bus gerai, jei nesipriešinsi, Caroline.. Juk supranti, kad taip tiesiog lengviau bus.. abiem. - kraupi šypsenėlė pasirodė jo veide.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 4:06 pm | |
| Caroline į jo piktas replikas nekreipė dėmesio.Ji jau buvo pripratus,kad demonai juos koneveikia ir nori,kad jie nebevaikščiotų šita žeme.Mergina suprato,kad toks kaip Christian visada nekęs angelų ir jai labai blogai,kad dabar stovi čia,su juo. - Kartais geriau džiaugtis dėl tų,kuriems geriau negu norėti naudos vien tik sau,- Caroline išrėžė ramiu tonu,kuris neparodė,kad jaučiasi nejaukiai,stovėdama prie demono. - Gal aš ir nedora,bet stengiuosi būti geresnė.O tu?Visada liksi toks šaltakraujiškas ir nieko nejaučiantis padaras,- mergina perbraukė pirštu per jo skruostą,o lūpos buvo stipriai suspaustos į vieną liniją. Caroline taip netikėtai pajutus skausmą,ji stipriai užmerkė akis ir atrodė,kad nebegali kvėpuoti.Maudimas nugaroje po truputį rimo,o mergina išleido keistą atodūsį,kuris buvo pilnas skausmo.Atmerkus akis piktai dėbtelėjo į Christian ir šią akimirką norėjo jam išlupti akis ar nuvalyti nuo veido tą šypsenėlę. - Tavęs nemokino gražaus elgesio su moterimis?- krenkštelėjus Caroline giliau įkvėpė oro,nors tai buvo kiek skausminga po tokio smūgio. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 4:20 pm | |
| - tai tik tavo padermės padarų nuomonė. Iš tiesų svarbiausia pasaulyje kiekvienam yra jis pats. Net ir jum, kad ir kaip nenorite to pripažinti. Be bent jau minimalaus egoizmo niekas neišgyventų. Tokie padarai paprasčiausiai miršta. - pareiškė. - ir kad ir kaip ten būtų, vis tiek ne aš rymau prie ežero, spoksodamas į savo baltas plunksnas ir beviltiškai mąstydamas, kokia beprasmė yra tavo egzistencija. Lažinuosi, kad nesugebi net deramai pasirūpinti žmonėmis. - kreivai šyptelėjo. Matydamas skausmą jos akyse vaikinas tik išsišiepė. Jis buvo pernelyg sadistiškas, kad nesimėgautų kitų skausmu. - tu tiesiog suknista angelė. neesi verta kažkokio gražaus elgesio. Juk tai pati kuo puikiausiai supranti, brangute.. - vesdamas pirštu jai per lūpas šyptelėjo. Gan keista buvo tai, kad ir kokia šviesi būtybė buvo Caroline, ji baisiai jį traukė. Dažnai gėrio pilni asmenys jį veikdavo neigiamai, o ši angelė pati to nenorėdama demoną viliojo. Ką gi, matomai priešingybės traukia. - o dabar pakartosiu klausimą dar kartą: ką nori man pasiūlyti už tai, kad paliksiu tave sveiką? Patikėk, tavo kraujas.. - Chris palinko ir liežuviu perbraukė per jos kaklą. - itin vilioja.. - pakėlęs galvą pasakė, žvilgsniu nukrypdamas nuo jos lūpų iki akių. - todėl patarčiau būti miela ir geranoriška man. - šyptelėjo.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 4:34 pm | |
| Caroline klausėsi demono,sukandus dantis,nes nenorėjo daugiau jam nieko sakyti.Egoizmas...taip,gal mergina kartais ir galvodavo vien apie save,bet tikrai nebuvo tokia kaip Christian.Caroline rūpėjo kitokie dalykai,todėl nenorėjo beprasmiškai aušinti burną. - Tu nežinai apie ką aš galvojau ir nežinai ar sugebu apsaugoti žmogų,ar ne,tad geriau nekalbėk,ko nežinai,- akys sužaibavo į demoną,nes merginai ypač nepatikdavo,kai ą nuvertindavo.Tikriausia su ta ugnele akyse Caroline labiau panašėjo į vieną iš tų blogųjų būtybių,kurioms vienintelis malonus dalykas - kitų skausmas. - Tai kodėl tada manęs nepaleidi,a?Juk angelai ne tavo skonio,argi ne taip?- atsirėmus įmedį rankomis Caroline priartėjo prie vaikino,o jų lūpas skyrė tik keli menki centimetrai. - Aš nežinau ko tu labiau nori iš manęs,nes pasiūlymų...galiu pateikti daugybę,- mergina jau ruošėsi sakyti,kai jos mintis trumpam nutraukė Christian liežuvis,perbraukiantis per jos kaklą.Caroline užsimerkė ir,sukaupus paskutinius valios likučius,atsispyrė pagundai kažką padaryti,bet tikrai ne angeliško.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 4:46 pm | |
| Christian kreivai šyptelėjo. - žinai, pasakymai, kad nežinau, ką galvoji, tik vilioja mane įlįsti tau į galvą ir sužinoti. - kone grasindamas pareiškė. O išgirdęs merginos klausimus ir dar kai ji priartėjo Chris tik dar labiau susiintrigavo. - manai man būtų bent truputis naudos iš to, kad tave paleisčiau?.. Man rodos pirma išsiurbčiau visą tavo kraują iki paskutinio lašelio, o tada gal ir palikčiau. Supranti.. - šyptelėjo, palinko dar labiau prie jos, nosimi brūkštelėdamas jai per skruostą, kol lūpomis kone prilietė jos ausį. - tu esi mano skonio. - šyptelėjo puse lūpų ir vėl grįžo į 'pradinę poziciją', kai lūpomis kone lietė jos lūpas. - daugybę, sakai? - kiek nevalingai dirstelėjo jai į lūpas ir vėl pažvelgė į akis. Ranka kiek stipriau suėmė jos koją, kūnu visiškai liesdamas jos kūną ir tokiu būdu net jausdamas jos kone kiekvieną kvėptelėjimą. - tuomet pradėk vardinti pasiūlymus, nes mane gali paimti pernelyg didelė pagunda paskanauti tavęs, ar šiaip fiziškai sužaloti.. - nežymiai ir trumpai šyptelėjo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 5:37 pm | |
| Caroline prunkštelėjo iš tokio Christian grasinimo. - Lįsk,jei labai nori.Nepamatysi nieko intriguojančio,- guštelėjo pečiais,nekreipdama dėmesio į savo poziciją šiuo metu. Gal merginai būtų buvę malonu išgirsti,kad esi vaikino skonio,bet tik ne tokioje situacijoje kaip ši.Caroline atmetė savo plaukus į šalį,dar labiau apnuogindama kaklą,bet bet kurią akimirką pasiruošusi panaudoti savo galias,kad galėtų ištrūkti iš demono gniaužtų.Šįkart mergina pasinaudos nesąžiningomis žaidimo taisyklėmis. - Kam tau mano kraujas,jei gali turėti mane visą,a?Nemanau,kad kada apturėjai angelę...- sušnibždėjo Christian ir apsilaižė lūpas,provokuodama vaikiną. Pajautus demoną dar arčiau savęs,Caroline nepasimetė,tik pakreipė galvą ir viliojančiu žvilgsniu įsistebeilijo į Chriso lūpas. - Na,vieną pasiūlymą jau pasakiau.Ar vardinti toliau?- pirštu braukė per demono kaklą ir ranką uždėjo ant peties. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 5:50 pm | |
| Christian kilstelėjo antakius išgirdęs merginos žodžius. Turėti ją visą.. Būtent šią akimirką vaikinas pajuto, kaip tik dar labiau nori įlįsti į jos mintis. Tačiau tvardėsi. Paprasčiausiai taip ko gero būtų ne tiek kiek nesąžininga, bet neįdomu. Jis neabejojo, kad mergina taip lengvai nepasiduos. Tiesiog iš jos tokių pokyčių elgesio ir net žvilgsnio buvo galima tai suprasti, bet pernelyg viliojo pasiduoti paprastai pagundai ir net pasiduoti iš dalies, duoti progą merginai kažkaip pakeisti dabartinę - kiek beviltišką jos situaciją. Jai apsilaižius lūpas Chris ranka nuslydo jos kaklu žemyn, kiek ilgėliau užsibūnant ant jos krūtinės ir sustojo ant jos liemens. - juk tu žinai, kad jeigu bandysi gudrauti, tau tik pačiai bus blogiau, tiesa? - paklausė žvelgdamas jai tiesiai į akis ir tik vėl sekundėlei dirstelėdamas į jos lūpas.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 6:06 pm | |
| Caroline žinojo riziką taip kalbėdama,bet neturėjo kitos išeities.Jei jai teks Christian atsiduoti,tai turbūt taip ir padarys,bet neleis,kad jos kraujas būtų išgertas.Mergina nebuvo iš tų,kurios lengvai pasiduoda,bet buvo racionaliai mąstanti būtybė,tad jau geriau leis bernužėliui pasimėgauti jos kūnu,jei jis ją paleis. Caroline pajautė kaip jos kūnu nuslydo Christian ranka,bet nieko nedarė,kad jis atsitrauktų.Tiesiog žiūrėjo tuo žvilgsniu,kuris nebuvo būdingas gerai angeliukei. - Žinau,bet ar tau šitas pasiūlymas neatrodo priimtinas?Ne kiekviena angelė ateis pas tave ir bus tokia gerai,kaip aš.- kilstelėjus antakius Caroline dirstelėjo į Christian. Išties,mergina netikėjo,kad vaikinas kada buvo suviliojęs moteriškos lyties angelą.Šįkart jam pasitaikė puiki proga tiesiog smagiai praleisti laiką,o jis tuo nepasinaudoja. - Tai kaip - sutinki ar man pabūti piktai?Nemanau,kad labai nori,jog parodyčiau savo piktąją pusę ir nevartyk akių,nes kiekvienas angelas ją turi,tik kai kurie jos neparodo,- prikandus lūpą kiek šelmiškai nusijuokė. Caroline nebuvo būdinga taip elgtis,bet tikriausia demono įtaka ją paveikė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Pir. 03 26, 2012 6:21 pm | |
| Christian kilstelėjo antakius. - žinai, mergyt, o tu visai tiktum ir kitokiai rasei.. - puse lūpų šyptelėjo. - tave net ir vampyre puikia įsivaizduočiau, - šyptelėjo, kai ranka nuo liemens vėl pakilo aukštyn, aišku liesdama visą Caroline kūną. Ir prilietė jos skruostą. - tau net ir iltys ilgesnės tiktų.. - vyptelėjo. - bet žinai ką? Tokios tavęs noriu dar labiau. Kai nevaidini tos visiem atsibodusios šventuolės.. - šyptelėjo ir vėl akimirkai dirstelėjo jai į lūpas. Buvo akivaizdu, kad jis sutiks iš pat pradžių, o jei ji net ir atsisakytų, ko gero vėliau Chris prievartos imtųsi.. - aišku, kad sutinku, brangute.. - šyptelėjo ir sumažinęs tą nedidelį atstumą tarp jų lūpų ir prieš tai įkvėpęs oro, gan šiurkščiai įsisiurbė merginai į lūpas, kone iš kart ir paversdamas bučinį prancūzišku. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Antr. 03 27, 2012 2:11 am | |
| Caroline jau anksčiau buvo sakyti,kad ji visai netinka geriems angelams.Ji visada buvo nepataisomo charakterio,o tai,kad tapo viena iš angelų dar nereiškė,kad ji ruošiasi keistis.Aišku,kitiems su ja buvo daug problemų,bet mergina nebuvo ta,kurią tuoj pat išmestų pragaran.Kažkas nežemiško buvo Caroline,tad tikriausia kažkas iš aukščiau nusprendė,kad angelės rolė jai kaip tik. - Žinai,tai girdėjau daug kartų.Man net sakė,kad būčiau ouki demonė,- atsitraukus nuo medžio rankomis priartėjo prie Christian ir saldžiai nusišypsojo.- Kaip manai? Caroline stebėjo vaikiną,o kai šis priartėjo,atsakė į demono bučinį kiek aršiau.Galima pasakyti,kad šiuo metu čia nebuvo jokio angelo,o tik pasiutus mergiotė.Demonui pradėjus bučiuoti ją prancūziškai,Caroline nė kiek neatsiliko ir dantimis smarkiai krybštelėjo apatinę jo lūpą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Tr. 03 28, 2012 11:45 am | |
| Christian laižėsi su Caroline, kol rankos nuo jos kojos ir liemens ėmė kilti aukštyn lėtai, liesdamos visą jos kūną. Kol pasiekė pečius. Staiga Chris nei iš šio nei iš to įkando iki kraujo merginai į lūpą, truputį atsitraukė ir suėmęs už pečių staigiai atitraukė ir trinktelėjo į medžio kamieną. Visa tai įvyko gal mažiau nei per akimirką ir smūgis buvo gan stiprus. Demonas kilstelėjo jos smakrą ir nulaižė nuo jos lūpos kraują. - negi tu tikrai manai, kad man reikia angelės tam? Supranti, mergyt.. Taip būtų tiesiog neįdomu. Ir negi tu tikrai tokia naivi, kad pasitikėtum demonu? - kreivai šyptelėjo šnabždėdamas jai į ausį. Staiga demono rankos atsidūrė ant jos palaidinės viršaus ir staigiai perplėšė kone tiesiai per vidurį, išvysdamas tik liemenėlės pridengtą angelės krūtinę. - ko noriu - aš pasiimu. Man nereikia jokių sutarčių ar leidimų, brangute.. - vyptelėjo.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje Tr. 03 28, 2012 1:58 pm | |
| Caroline nustebo tik tada,kai pajuto skausmą ties lūpa ir vėl tą nemalonų diegimą nugaroje nuo smarkaus smūgio.Mergina pasižiūrėjo į vaikiną ir sukando dantis. - Visgi maniau,kad tu protingesnis,Christian,- jos lūpas perkreipė kažkoks keistas šypsnis ir pati,nusilaižius sau lūpą bei panaudojus savo galias,trenkė vaikiną į toliau esantį medį dar stipriau nei jis čia trankė ją. Iš jos nugaros vėl pasirodė balti sparnai ir ji staigiai pakilo į orą bei paniekinamai nužvelgė demoną.Susinėrus rankas ant krūtinės Caroline žvelgė į Christian iš aukšto.Nesvarbu,kad atskleidė jam savo galias,bet šįkart vaikinas ją įsiutino.Angelė nužvelgė medžių šakas bei jas,sulaužiusi savo galių pagalba,sviedė į demoną. - Šįkart mūsų susitikimas baigtas.Jei dar kartą tave išvysiu,patikėk,tau nebus malonu,- šaltai tarusi Caroline suplasnojo sparnais ir greitai nuskrido kažkur į šiaurę jau temstančiu vakaro dangumi. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ežeras miško viduryje | |
| |
| | | | Ežeras miško viduryje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|